Minoga ienīst glamūru un limuzīnus (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nesen kādā intervijā 44 gadus vecā popzvaigzne Kailija Minoga paziņojusi, ka viņai nepatīk katru reizi iziet no mājas milzu svītas pavadībā un miesassargu ielenkumā, bet vēl vairāk viņa necieš braukšanu dārgās automašīnās.

Šādu zvaigznes statusa izrādīšanu Minoga uzskata par apkaunojošu, tādēļ viņa pieder pie cilvēkiem, kuri katru reizi brīdina: nevajag pēc manis sūtīt limuzīnu! Tiesa, neraugoties uz līdzīgiem asiem paziņojumiem un tieksmi izrādīties vienkāršākai, nekā viņa ir, Minoga ir pirmā no austrāliešu popzvaigznēm, kura sapratusi, ka labāko var iegūt no abām pasaulēm. Turklāt viņa kļuva slavena 1986.gadā, kad tika uzņemta austrāliešu «ziepju opera» «Kaimiņi».

Foto: AP/Scanpix


Dziedātāja un aktrise gan atzinusies, ka reizēm glamūrs tomēr viņai patīkot, un, ja arī viņai nekā no tā nebūtu, viņa tomēr katru dienu pirms iziešanas no mājas uzpostos, bet brīvdienās gribētu rīkot ballītes. Taču patiesībā Minoga visas savas fantāzijas izdzīvo uz skatuves, videoklipos un fotosesijās. Viņa arī esot gatava vienkāršākam dzīvesveidam: viss atkarīgs no situācijas un vietas, kurp viņa tiktu uzaicināta.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu