Andris Kivičs sevi salīdzina ar Lady Gagu (105)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Grupas «Z-Scars» līderis un solomākslinieks Andris Kivičs kopā ar sievu Madaru pirmo reizi pēc meitiņas Keitijas dzimšanas izgāja sabiedrībā, apmeklējot iespaidīgo mūzikas dzīves notikumu – Lady Gagas koncertu Mežaparkā. Jūlijā sākumā dzimušo mazulīti tovakar pieskatīja Madaras māsa.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Andris Kivičs atklāj, ka uz Lady Gagas koncertu ar sieviņu ieradies, lai pavērotu gan iespaidīgo skatuvi, gan redzētu šovu un pavērotu kā strādā pasaulē aktuālā popmūzikas zvaigzne. Andris un Madara neizmantoja dārgās VIP ložas, bet koncertu vēroja, stāvot kājās, no E sektora. «Esmu bijis «U2» koncertā un savu dzīves plānu muzikāli esmu izpildījis,» teic mūziķis.

«Mani nesaista tas ārprātīgais Lady Gagas tipāžs, bet tajā pašā laikā, tā kā sajēdzu kaut ko no šovbiznesa, es novērtēju, ka meitene 25 gadu vecumā izturējusi psiholoģisko spriedzi un turpina nest to savādāko tēlu. Viņa kļuvusi par pasaules līmeņa zvaigzni ar kaut ko atšķirīgu nevis kā savulaik Kailija Minoga vai Madonna ar seksīgumu un tradicionālo skaistuma izpratni,» Lady Gagas fenomenu raksturo Kivičs.

Andris nosaka, ka viņš savā veidā ir līdzīgs Lady Gagai. «Es arī Latvijas lielajā šovbiznesa bildē neiederos, jo neesmu gaišais tēls un nemēģinu kultivēt samāksloto pozitīvismu, kas pašreiz valda. Tādēļ Lady Gaga man ir interesanta ar to, ko viņa pauž ar savu personību. Maza neiederība nostrādā labāk nekā vesela rinda ar meitenēm, kas mēģina būt pozitīvas un smukas, ar tradicionālajiem blondajiem matiem, solārija iedegumu un augstajiem papēžiem,» savu viedokli nevairās paust Kivičs.

Lai arī uz Lady Gagas koncertu daži vecāki nāca ar pāris mēnešu veciem mazuļiem, kas saldi čučēja ratiņos, Andris atzina, ka meitiņu nav ņēmuši līdzi, jo mazulītei vēl jāpaaugas. «Nevar, nevar, it īpaši uz Lady Gagas koncertiem, ka vēl neizaug un neinficējas ar Gagu,» smejot atklāj Kivičs.

Šī bija pirmā reize, kad abi vecāki varēja baudīt divvientulību, jo meitiņa Keitija bija uzticēta Madaras māsai.

Komentāri (105)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu