Breds Pits baidās par Andželinas Džolijas dzīvību (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Holivudas aktieris Breds Pits nolēma bildināt ilglaicīgo draudzeni Andželinu Džoliju tāpēc, ka baidījās par viņas dzīvību jaunā Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) misijā.

Aktieri bija nobažījušies, ka Džolijas dzīvībai varētu draudēt briesmas pret narkotiku tirgoņiem vērstā ANO misijā. 36 gadus vecā aktrise ir ANO labās gribas vēstniece. Viņa iesaistīsies organizācijas cīņā pret Dienvidamerikas noziedzības pasauli.

«Breds baidās, ka ar viņu varētu atgadīties kas slikts, tāpēc viņš vēlas nostiprināt attiecības ar laulību,» anonīms avots pavēstīja britu laikrakstam «The Sun».

Džolija atzina, ka baidījusies par savu dzīvību ANO misijā, tāpēc uzrakstījusi atvadu vēstuli partnerim. «Es Bredam uzrakstīju īsu vēstuli. Nospriedu, ka viņš to atradīs, ja notiks kas nelāgs,» viņa paskaidroja.

Pāris iepazinās 2005.gadā filmas «Mr and Mrs Smith» («Smita kungs un kundze») uzņemšanas laukumā. Viņi audzina sešus bērnus. Savukārt pagājušajā mēnesī slavenais pāris paziņoja, ka grasās precēties.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu