«Inokentijs Mārpls» laiž klajā «Pupu mizas» (16)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Šovakar, 11. maijā klubā «Nabaklab» notiks latviešu pankroka klasiķu – grupas «Inokentijs Mārpls» blīvplates «Pupu mizas» raudzības, kur uzstāsies paši vakara varoņi ar vairākiem viesmūziķiem, kā arī grupa «Rīta stienis» un DJ apvienība «Ej apskrieties», informē klubā.

«Pupu mizas» piedāvā gan jaunas, gan desmit un pat vairāk nekā divdesmit gadu vecas dziesmas, kas tādu vai citādu iemeslu dēļ tikušas ierakstītas «Inokentija Mārpla» līderi Dambi apmierinošā veidā tieši tagad, kad grupa vairāk nekā četrus gadus strādājusi pie šā albuma Ģirta Laumaņa jeb Lomika studijā «Hodila rec.» Valmierā.

Grupas pamatsastāvā, kurā tā šobrīd redzama arī koncertos, ir Raimonds Lagimovs, Skrips un Ēriks Lizbovskis, bet ierakstā kā viesmūziķi piedalījušies arī Juris Kulakovs, Kaspars Bindemanis, Uģis Vītiņš, kā tekstu autori – Jānis Pliekšāns jeb Rainis, Baumaņu Kārlis, Imants Vītols, Lolita Roskoša-Cimdiņa u.c.

Albuma noformējumā tradicionāli izmantoti grupas līdera Dambja zīmējumi, bet dizainu palīdzēja veidot Silvestrs Ūsiņš un Kaspars Putriņš, kurš piedalījies arī ieraksta tapšanā. Albumā iekļauts arī dziesmas «Brīvību Latvijai» remikss, ko veidojis kādreizējais grupas dalībnieks Renarts Braufmanis.

Nākotnē paredzēts «Pupu mizas» izdot vinila plates formātā.

«Pupu mizas»
«Pupu mizas» Foto: Publicitātes foto

Grupas albuma raudzību tūre: 11.maijā «Nabaklab», 18.maijā «Fontaine Palace» (Liepājā), 19.maijā «Melno cepurīšu balerija» (Jelgavā), 25.maijā «Zabadaks» (Kuldīgā), 26.maijā «Atslēga parastajā vietā» (Ventspilī).

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu