Dziedātājai Amber jauna menedžere (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pagājušā gada nogalē kreatīvā pasākumu aģentūra "Chocolate Events", kuras līdzīpašniece ir TV zvaigzne Sindija Vilde, sāka sadarbību ar dziedātāju Amber. Vilde ir kļuvusi par daudzsološās un harismātiskās dziedātājas menedžeri.

"Dziedātāja Amber piedalījusies tik daudzos dažādos projektos vairāku gadu laikā. Īsti nevienam nav skaidrības, kas patiesībā ir dziedātāja Amber, kādā stilā viņa dzied, kas viņai patīk un kādi ir viņas klausītāji. Mēs viņai noticējām un sajutām labu materiālu, kuru var veidot, un arī pati Amber saprata, ka vēlas kaut ko vairāk. Te nu mēs esam..." atzīst Sindija.

Šobrīd ir izkopts Amber vizuālais tēls. Viņai ir pašai savs logo, kas simbolizē dzintaru kā stilizētu dimanta gabaliņu. Savukārt spārni ataino Amber gaisīgo būtību. Dziedātājai ir arī jaunas un brīnišķīgas stila bildes, kuras tiks izmantotas viņas mājaslapas izveidei, kā arī citos reklāmas materiālos.

"Pats galvenais un spilgtākais notikums ir tas, ka šīs nedēļas laikā tiks paveikts darbs pie Amber jaunās dziesmas, kuru dzirdēsiet pavisam drīz," atklāj viņas menedžere Sindija Vilde.

Amber
Amber Foto: Publicitātes foto

Ceļu uz skatuvi Amber sāka 2001.gadā ar dalību konkursā uz vietu meiteņu grupā "Rimmel Rose". Viņa tika izraudzīta grupas pamatsastāvam, bet tas netika realizēts.

Amber muzikālajā darbībā ir daudz pavadīts laiks fona vokālistes statusā dažādiem Latvijā populāriem mūziķiem, kā Jānis Stībelis un Marija Naumova. Tieši J. Stībelis bija tas, kurš viņai izdomāja skatuves vārdu Amber (dzintars - angļ. v.).

Dziedātāja Amber ir piedalījusies daudzos un dažādos projektos - gan Eirovīzijas nacionālās dziesmu atlases finālos, gan producentu apvienības VirusArt muzikālajos projektos "Tango Sin Quinto" un "Viva La Bomba" kopā ar Intaru Busuli, Uldi Marhilēviču, Laimi Rācenāju.

2006. gada nogalē piepildās viens no Amber sapņiem – viņa piedalās ikgadējā kabarē uzvedumā "Cabaret Allez". Tam seko arī 2007.gads "Cabaret plin plin" un pagājušā gada "Cabaret Artelis", kurā viņa iejutās Žustīnas lomā.

Paralēli Amber uzstājas Raimonda Paula sadziedāšanās svētkos "Arēnā Rīga", kā arī pirmo reizi kāpj uz Liepājas teātra skatuves Jāņa Lūsēna operā melodrāmā "Agrā rūsa" kopā ar Anci Krauzi un Andri Ērgli.

Pagājušogad dziedātāja pārstāvēja Latviju starptautiskā konkursa "Piecas zvaigznes" finālā Sočos. Tajā Amber ieguva 2.vietu un Krievijas 1.kanāla specbalvu. Viņa arī bija viena no astoņām dziedošām Latvijas sievietēm koncertšovā "La Fleur Dīvu nakts".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu