Džeimss Blants Rīgā dziedās savas labākās dziesmas (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Džeimss Blants (James Blunt) savā koncertā, kas Arēnā Rīga notiks 16.februārī, piedāvās gan populārākās dziesmas no debijas albuma "Back To Bedlam", gan dziesmas no jaunā studijas albuma "All The Lost Souls".

Savas jaunākās tūres koncertos Džeimss Blants uz skatuves ierodas solīdā pelēkā uzvalkā. Lai arī Blanta mūzikas stils viņu vairāk ierindo lirisko dziesminieku grupā, viņu uz skatuves pavada mūziķu grupa, kas liriskās dziesmas atsvaidzina ar enerģiskām skaņām.

Džeimsa Blanta koncerta apmeklētāji par emocionālāko koncerta mirkli atzīst dziesmu "No Bravery", jo tās laikā uz ekrāniem redzami kadri no Kosovas kara. Zinātāji stāsta, ka šo video kadru autors esot pats Džeimss Blants, jo mūziķis ir dienējis Lielbritānijas armijā un kā bruņotās izlūkošanas virsnieks piedalījies NATO misijā Kosovā.

Džeimsa Blanta koncertos skan dziesmas Breathe, Wisemen, Billy, High, I Really Want You, Carry You Home, Love Love Love, No Bravery, Give Me Some Love, Shine On, Out Of My Mind, I''ll Take Everything, Goodbye My Lover, Breakfast In America, You''re Beautiful, Same Mistake, One Of The Brightest Stars, So Long, Jimmy un 1973.

Angļu dziesminieks Džeimss Blants pie mūzikas apvāršņa parādījās pirms trim gadiem ar dziesmu "You Are Beautiful" no viņa debijas albuma "Back To Bedlam". Lai arī Džeimss Blants nekad nav bijis īpaši mīlēts un lutināts mūzikas kritiķu aprindās, vienpadsmit miljoni pārdoto albuma kopiju apliecina, ka mūzikas klausītāju sirdis viņš ir iekarojis. Albums "Back To Bedlam" Lielbritānijā ir ieguvis desmitkārtīga Platīna albuma statusu un iekļuvis Ginesa rekordu grāmatā kā visvairāk pārdotais albums viena gada laikā.

Otrais studijas albums "All The Lost Souls" četru dienu laikā Lielbritānijā ieguva Zelta diska statusu. Pašlaik pasaules un arī Latvijas radiostacijas iekaro jaunākais Džeimsa Blanta singls "Love, Love, Love".

Biļetes uz Džeimsa Blanta Rīgas koncertu pašlaik ir nopērkamas Biļešu Servisa kasēs visā Latvijā vai internetā - www.bilesuserviss.lv . Stāvbiļetes cena ir Ls 20. Pieejamas arī sēdvietu biļetes, kas maksās no Ls 30 līdz Ls 40.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu