"The Rolling Stones" atgriežas virsotnē (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Leģendārie "The Rolling Stones" pirmo reizi kopš 1994.gada nonākuši Apvienotās Karalistes albuma topu virsotnē ar sava klasiskā ieraksta "Exile On Main Street" (1972) atkārtoto izdevumu, ziņo ārzemju prese.

Albumā "On Main Street" (Polydor/Universal), kas pirmo reizi tika izdots 1972.gadā, šoreiz pievienotas vairākas līdz šim nedzirdētas dziesmas - "Plundered My Soul", "Dancing in the Light", "Following the River" un "Pass the Wine". Iepriekšējo reizi grupa bija nonākusi albumu topa virsotnē 1994.gadā ar plati "Voodoo Lounge". 2005.gada albumu "A Bigger Bang" pirms pieciem gadiem apsteidza Džeimsa Blanta (James Blunt) ieraksts "Back To Bedlam".

Tas ir diezgan iespaidīgs rezultāts albumam no 1972.gada atgriezties pirmajā vietā,

panākumus komentēja grupas ierakstu kompānijas "Universal Music UK" priekšsēdētājs Deivids Džozefs. "Tas apliecina, ka (grupas "The Rolling Stones") mūzika ir tikpat spēcīga kā tad, kad tā bija radīta."

2.vietā aiz "The Rolling Stones" debitējusi jauna "God is a DJ" un "Insomnia" autoru - britu elektroniskās grupas Faithless plate "The Dance" (Nate's Tunes), kas ir jau piektais top10 panākums grupas pastāvēšanas vēsturē.

Angļu repera Plan B jeb īstajā vārdā Bendžamina Drū (Benjamin Paul Ballance Drew) otrais studijas albums "The Defamation Of Strickland Banks" noslīdējis uz 3.vietu

Par pārsteigumu 4.vietā parūpējusies Berlīnē izveidotā trīs puišu rokenrola grupa The Baseballs, kas spēlē dažādu populāru popdziesmu rokenrola kaverversijas (skat. "Pokerface" dziesmas versiju).

Faithless
Faithless Foto: AFP/LETA

Mūzikas izdevniecības "DFA Records" dibinātājs Džeimss Mērfijs (James Murphy) jeb viņa projekts LCD Soundsystem ar trešo studijas albumu "This Is Happening" debitē 7.vietā, savukārt britu grupas "Guillemots" jeb "gUiLLeMoTs" dziedātāja Faifa Dendžerfīlda (Fyfe Dangerfield) debijas soloalbums pakāpies uz 12.pozīciju.

Bens Bridvels (Ben Bridwell) un viņa Band of Horses ar jauno "Infinite Arms" debitē 21.vietā.

Singlu konkurencē 1.vietā uzšāvies 21 gadu vecais Atlantas hiphopa mākslinieks B.o.B. (ar Bruno Mars) ar melodisko "Nothing On You" (Rebel Rock/Grand/HustleAtlantic/Warner Music). Londonas graima kolektīvs Roll Deep ar "Good Times" pēc trīs nedēļu atrašanās līdera godā noslīdējis uz 3.vietu.

Top10 albumi

1. The Rolling Stones - 'Exile On Main St'

2. Faithless - 'The Dance'

3. Plan B - 'The Defamation Of Strickland Banks'

4. The Baseballs - 'Strike 5'

5. Lady Gaga - 'The Fame'

6. Keane - 'Night Train'

7. LCD Soundsystem - 'This Is Happening'

8. Alicia Keys - 'The Element Of Freedom'

9. AC/DC - 'Iron Man 2 OST'

10. Florence and The Machine - 'Lungs'

Top10 singli

1. B.o.B - 'Nothin' On You' (feat. Bruno Mars)

2. Jason Derulo - 'Ridin' Solo'

3. Roll Deep - 'Good Times'

4. Alexandra Burke - 'All Night Long' (feat. Pitbull)

5. Edward Maya - 'Stereo Love' (feat. Vika Jigulina)

6. Usher - 'OMG' (feat. Will I Am)

7. Aggro Santos - 'Candy' (feat. Kimberly Wyatt)

8. Plan B - 'She Said'

9. Fyfe Dangerfield - 'She's Always A Woman'

10. Leeds United Team & Supporters - 'Leeds Leeds Leeds (Marching On Together)'

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu