Plikuma sarunas: Mārtiņš Pīlēns (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot iesākto, arī šonedēļ sadarbībā ar dizaina blogu Plikums.lv, piedāvājam video sižetu ar jauno arhitektu "1PLUS1 Studija" vadītāju Mārtiņu Pīlēnu.

Atgādinām, ka pirmās “neformālās” sarunas "Plikuma" mājas lapā tika publicētas jau pirms sešiem mēnešiem, tomēr plašākai auditorijai tās joprojām palikušas nepamanītas. Tāpēc esam apņēmušies lasītājiem piedāvāt atkārtotu ieskatu izdarītajā.

"Latvijā diemžēl ir samērā maz saturīga materiāla, tieši tāpēc sākām veidot ko tādu, kas pašiem liktos interesants," stāsta idejas autori.

"Pirmkārt, materiālam bija jābūt diezgan īsam, lai skatītājs varētu to noskatīties darba dienas “youtube pauzē”, nevis, netiekot galā ar izstiepto saturu, atlikt skatīšanos uz dienas beigām. Otrs –

gribējās noķert to cilvēcīgo, mazās detaļas un nejaušības, kas padara cilvēkus atšķirīgus. Tāpēc videomateriāli šķiet daudz piemērotāki".

Starp citu, nākamais video solās būt pavisam jauns. Tas nofilmēts pagājušajā nedēļas nogalē.

Plikums Sarunas / 003 – Mārtiņš Pīlēns from Plikums on Vimeo.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu