Kur mamma? Fabrikā!.

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Cilvēks, kuru visvairāk mīlu, ir mans dēlēns," tā anketā ierakstījusi 21 gadu vecā Inese Klučāne, kas ar pseidonīmu Āpsīc pagājušonedēļ pievienojās "Fabrikas" dalībnieku pulkam. Bet viņas dēlēns Nils šajā laikā uzturējās pie sava tēta - Āpsīša drauga Mareka Ādažos.

Mammas prombūtne gan nebija ilga - Āpsīc sestdien tika izbalsots. "PDz" pie Mareka viesojās laikā, kad Āpsīc vēl bija "Fabrikā". Pirmais ciemiņu sagaida divarpus gadus vecais Nils. Nopētījis svešinieku, puika metas piedāvāt kafiju, neaizmirstot piekodināt, ka jāizmaisa cukurs. Mirkli vēlāk jau tiek izrādītas visas rotaļlietas, izpētīts viesa diktofons un fotoaparāts. Tikmēr Mareks, kurš Rīgā strādā par bārmeni, stāsta: "Ar Inesi iepazināmies pirms sešiem gadiem. Nejauši satikāmies, līdz atskrēja mazais, un tā esam kopā. Inese ir visai ekstrēma būtne, kurai patīk patrakot. No viņas var daudz ko sagaidīt. Pat es brīžiem nezinu, kādus pigorus viņa ir gatava izstrādāt. Piemēram, kad Inese bija stāvoklī, tas viņai netraucēja doties ceļojumā ar autostopiem. Nu jā, bet es jau arī esmu tāds trakais..." Izrādās, arī Mareks gribējis piedalīties "Fabrikā", taču nodomājis: "Ja tiktu iekšā abi ar Inesi, būtu pārāk traki. Tāpēc no šīs ieceres atteicos." Mareks seko līdzi šovam un spriež: "Pieredzējušie dalībnieki cenšas jaunos izēst. Bet ne jau uzvaras dēļ Inese pieteicās šovam - viņa gribēja dzīvē kaut kādas pārmaiņas, citādas izjūtas." Uzziņai: Āpsīc ir 21 gadu veca rīdziniece. Viņas hobiji ir medicīna, tūrisms un viss jaunais. Par labāko filmu uzskata "Lubeni", bet visvairāk baidās no spokiem. Ziemassvētku vecītim ticējusi līdz astoņu gadu vecumam, pirmo reizi mīlējusies 18 gados, gadījuma sekss bijis tikai vienu reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu