Grupa «Triana park» atsakās no dalības Eirovīzijas dziesmu konkursā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

9. un 11.maijā, Kijevā, norisināsies Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināli, toties finālu būs iespējams vērot 13.maijā, Latvijai vajadzēja uzstāties pirmajā pusfinālā, bet, diemžēl, šogad mēs varēsim tikai just līdzi kaimiņvalstīm - Lietuvai un Igaunijai.

Grupa «Triana park» paziņojuši, ka izlēmuši nepiedalīties populārajā dziesmu konkursā, jo saņēmuši lielisku piedāvājumu no ierakstu kompānijas «Sony/ATV Music Publishing» un pirmā pusfināla laikā atradīsies Amerikā ierakstot kopdarbu ar ekstravaganto dziedātāju Lady Gagu.

Iespēju sadarboties ar pasaules mēroga slavenību grupa uzskata par lielāku iespēju izsisties pasaules mūzikas tirgū, kā to sniegtu piedalīšanās Eirovīzijā, tāpēc grupa atteikusies no dalības.

Beigu beigās Latvijas televīzija, pēc ilgām un garām diskusijām, izlēma nepiedāvāt dalības iespēju otrās vietas ieguvējam, dziedātājam The Ludvig, tāpēc valsts gadu paliks konkursa vērotāju lomā.

* Šis ir 1. aprīļa joks, un tā saturs ir izdomāts!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu