Ārstu ieteikumu dēļ Bejonsē neuzstāsies «Coachella» festivālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

23.februārī paziņots, ka dziedātāja Bejonsē tomēr nebūs redzama 2017.gada «Coachella» festivālā, jo ārsti ieteikuši viņai neuzstāties un māksliniecei nav nekā būtiskāka par gaidāmajiem bērniem, tāpēc tas ir tikai loģiski, ka dziedātāja izlēmusi neuzstāties, lai nekādā veidā negatīvi neietekmētu mazuļu attīstību.

Tuvākajos mēnešos ārsti neiesaka dziedātājai Bejonsē dzīvot ierastajā grafikā un sniegt vairāku stundu garus koncertus. Lai nekaitētu gaidāmajiem bērniem, dziedātājai jādzīvo mierīgāks dzīvesveids, jāizvairās no koncertiem un nemitīgas pārlidošanas.

Lai mierinātu fanus, Bejonsē paziņo, ka pēc gada, 2018.gadā, būs «Coachella» festivālā un sniegs bagātīgu koncertu, izpildot visas iemīļotās dziesmas.

Trīsdesmit piecus gadus vecā dziedātāja 12.februārī paziņoja, ka ir gaidībās un ģimenei jau pēc pāris mēnešiem pievienosies dēls un meita.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu