Trampa dēla skolasbiedri nav priecīgi, ka prezidenta dēls mācās kopā ar tiem!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Donalda Trampa desmit gadus vecais dēls Barons var būt priecīgs, ka tēva kļūšana par prezidentu nenozīmē, ka tam no Ņujorkas jāpārceļas uz Vašingtonu, jo tas liecinātu par skolas maiņu. Skolnieka klasesbiedri un to vecāki nav priecīgi par jaunieša palikšanu skolā.

Skolēni un viņu vecāki nepriecājas, ka prezidenta dēls paliks Ņujorkā un turpinās savu izglītību skolā, par kuru gadā jāmaksā 45 000 dolāru.

Vecāki ir nobažījušies par savu bērnu drošību un vēlas, lai skola pastiprina drošības sistēmu un nolīgst vēl vairāk apsargu, savukārt paši skolēni nejūtas komfortabli, redzot Barona apsargus, kuri to pavada pat uz stundām.

Citu skolēnu vecāki, kuri savās darbības jomās guvuši panākumus, uztraucas, ka Trampa bērna dēļ skolēni pakļauti lielākam nolaupīšanas riskam.

Foto: TT NYHETSBYRN

Tieši dēla dēļ Donalda Trampa sieva paliks Ņujorkā tik ilgi, līdz dēls pabeigs skolu, jo uzskata, ka tik agrā vecumā nav labi bērnus izraut no ierastas vides, kurā viņi jūtas komfortabli.

Ņujorkā atrodas visi Barona draugi, skola, ārpusskolas nodarbības, mīļākās izklaides vietas, un Donalds, tāpat arī Melānija, neuzskata, ka ir godīgi viņu vēlmju dēļ izjaukt bērna ierasto dzīvi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu