LNSO spēlēs koncertizrādi bērniem «LeNeSOna rotaļlietas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 5. novembrī, Lielajā ģildē norisināsies Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) izglītojošā koncertizrāde bērniem «LeNeSOns un rotaļlietas», informē orķestra pārstāve Dagnija Dižbite-Svarinska.

Izrādē skanēs skices no Pētera Čaikovska «Bērnu albuma». Koncertu diriģēs Andris Vecumnieks, kurš iesaistīsies arī sarunās ar galvenajiem varoņiem - Leniju un LeNeSOnu. Kā uzvedīsies jaunie mūzikas mīļotāji, būs atkarīgs no aktieriem Armanda Berģa un Alekseja Geiko. Par tekstiem atbildīgs būs režisors Andris Kalnozols, savukārt par bildēm - Velta Emīlija Platupe.

Divās epizodēs kopā ar LNSO muzicēs divi pavisam jauni solisti - akordeoniste Darja Grjaznova, kas mācās Limbažu Mūzikas skolas 1.klasē pie Natālijas Meļņikovičas, savukārt trompeti spēlēs Emīla Dārziņa mūzikas vidusskolas 9.klases audzēknis Mārtiņš Zujs, kura skolotājs ir Kārlis Jēkabsons.

Koncerts krievu valodā notiks plkst.11, bet latviešu valodā - plkst.14. Koncertizrāde domāta bērniem no piecu līdz desmit gadu vecumam.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu