Ambera Hērda savu vīru Džoniju Depu apsūdz vardarbībā. Apskati foto!

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter

Amerikāņu aktrise Ambera Hērda savu vīru Džoniju Depu apsūdz vardarbībā, vēsta slavenību tenku portāls TMZ.

Foto: twitter

Hērda kopā ar savu advokāti Samantu Spektori (Samantha Spector) piektdien, 27.maijā ieradusies Kalifornijas tiesā, kur 30 gadus vecā aktrise iesniegusi netuvošanās rīkojumu. Ambera Hērda paziņojusi, ka Deps viņu fiziski aizskāris.

Džonija Depa sieva tiesā iesniegusi arī fotogrāfijas, kurās redzami viņas savainojumi. Attēlā, kuru publicējis portāls TMZ, Hērda redzama ar zilumiem ap labo aci.

Kāds tuvs avots izdevumam «People» ziņo, ka šī nav pirmā reize, kad noticis šāds incidents. TMZ ziņo, ka Hērdai esot arī videoklips, kurā redzams, kā Deps viņu sitot.

Jau ziņots, ka 30 gadus vecā Hērda pirmdien pieprasīja laulības šķiršanu, kā iemeslu minot neatrisināmas domstarpības.

52 gadus vecais Deps trešdien tiesā iesniedza dokumentus, kuros lūdz nelikt pēc šķiršanās Hērdai nodrošināt tādu pašu dzīves līmeni kā laulības laikā. Viņš arī norāda, ka Hērdai pašai jāsedz juridiskie izdevumi, kas radīsies šķiršanās procesa laikā.

Pāris, kuram nav kopīgu bērnu, nebija noslēdzis pirmslaulību līgumu. Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka Depam pieder 400 miljoni ASV dolāru, kā arī privāta sala Bahamās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu