Miks Ozoliņš pateicas Ellai par sniegtajām mācībām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook

Ziemassvētku tuvošanās laiks ir pamanāms arī vietējo slavenību dažādos ierakstos sociālajos tīklos. Arī vīriešu izglītotājs sieviešu iekarošanas jautājumos Miks Ozoliņš ir ievietojis īpašu tekstu.

Vīriešu palīgs pašpārliecības veicināšanā un sieviešu iegūšanas eksperts Miks Ozoliņš portālā «Facebook» ievietojis ierakstu par dzīves mācībām un saka lielu paldies dziedātājai DJ Ella.

Foto: Facebook

«Dzīvē visi ir mūsu skolotāji. Jāmāk tikai atklāt viņu mācības. Vīri un sievas, mīļākie, draugi, bērni, vecāki, un citi ģimenes locekļi,» portālā «Facebook» raksta Miks.

Vīrietis piemetina, ka dažkārt ir ļoti grūti atlaist cilvēkus, kurus ļoti mīli. Tomēr, ja vari paskatīties uz situāciju no augšas un uzdot sev jautājumu – ko es no šā cilvēka un kopā pavadītā laika esmu iemācījies -, un saklausīt kaut vienu godīgu atbildi, ap sirdi kļūst siltāk un vieglāk.

«Paldies @shedjella par lielisko kopā pavadīto laiku un mācībām, kuras tik agrā vecumā (sev pat neapzinoties) man sniedzi,» savu ierakstu portālā «Facebook» nobeidz seksa guru.

Vai Miku Ozoliņu jau skāris Ziemassvētku sentiments?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu