Eimijas Vainhausas vīram piespriež 27 mēnešu cietumsodu

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Londonas tiesas tiesnesis pirmdien piespriedis populārās britu dziedātājas Eimijas Vainhausas vīram 27 mēnešu cietumsodu par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kā arī centieniem traucēt izmeklēšanai lietā par kāda bārmeņa piekaušanu 2006.gada jūnijā.

Bleiks Fīlders-Sivils atzinās kāda kroga menedžera Džeimsa Kinga piekaušanā 2006.gadā bārā notikušajā kautiņā, kā arī atzinās, ka piedāvājis viņam 200 000 sterliņu mārciņu (176 600 latu) par tā noklusēšanu.

Snērsbrūkas tiesā pasludinot spriedumu, tiesnesis Deivids Redfords Fīldera-Sivila uzvedību raksturoja kā "nepateicīgu, gļēvu un apkaunojošu".

Vainhausa tiesā nebija ieradusies.

Divdesmit četrus gadus vecā "Grammy" balvas laureāte un 26 gadus vecais Fīlders-Sivils apprecējās ASV Floridas štata pilsētā Maiami 2007.gada maijā. Tā paša gada novembrī viņš tika arestēts un kopš tā laika atrodas apcietinājumā.

Kopš sava albuma "Back to Black" izdošanas 2006.gadā Vainhausa kļuvusi par starptautiski atzītu zvaigzni. Pagājušajā gadā albums ieguva "Grammy" balvu.

Taču viņas muzikālo karjeru aizēnojušas vēstis par uzdzīvi, narkotiku lietošanu, problēmām ar policiju un vētrainajām attiecībām ar Fīlderu-Sivilu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu