Zināms, kāpēc izšķīrās Bībers ar Gomesu, pie vainas trešā persona

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Pavisam nesen dziedātāja Selēna Gomesa salīga mieru ar Kendelu Dženeri. Meitenes vienojās, ka abas var darīt visu, bet, ja tas skar vienu no viņām, tas ir uzreiz jāpasaka. Šādu lēmumu pieņēma Gomesa, jo tieši Dženeres dēļ viņa un Bībers izšķīrās.

Par spīti tam, ka tieši Kendela Dženere bija iemesls, kāpēc Džastins Bībers un Selēna Gomesa izšķīrās pēdējo reizi, meitenes ir izlīgušas mieru.

Kendela paziņo, ka ar Džastinu ir tikai draugi un viss, kas notika pavasarī, ir mirkļa aizraušanās, kura sen jau beigusies.

Kendela un Džastins izlēma neveidot attiecības, bet palikt par labākajiem draugiem, un pagaidām jaunajām slavenībām tas izdodas veiksmīgi.

Uzzinot, ka Bībers daudz laika pavada kopā ar Kendelu, Gomesa lika viņam turēties pa gabalu no viņas un savu lēmumu nav mainījusi.

Kendela gan Gomesai, gan Bīberam iesaka vairs neizlīgt, jo visu laiku atkārtojas viens un tas pats stāsts, pāris izlīgst, Bībers melo. Viņš tiek pieķerts melos, viņa paliek drūma, mēģina to padarīt greizsirdīgu, un pāris izšķiras.



KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu