Kendela Dženere skaidro, kāpēc jūtas kā Hanna Montana

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Televīzijas šova zvaigzne Kenedela Dženere ir uzlecošā modele, kurai modes pazinēji sola lielu nākotni un pat topmodeles statusa sasniegšanu.

Kendelai Dženerei ir viss, par ko katra sieviete sapņo, – mīloša ģimene, nauda, skaistums, sapņu darbs, tomēr jaunā sieviete nav līdz galam laimīga un salīdzina sevi ar filmu un grāmatu tēlu Hannu Montanu!

Dženere stāsta, ka šova dzīve un prožektoru gaisma, kurā viņa parādās ģimenes dēļ, ir pilnīgi kas cits, ne tas, ko viņa piedzīvo, darbojoties modes pasaulē, tāpēc viņa jūtas īpatnēji un nav droša par sevi.

Sieviete pati netic savām modeles spējām, jo apkārt visi runā, ka darbus viņa saņem tāpēc, ka ir populāra. Diez vai to var attiecināt uz lielajiem zīmoliem, kuri paši par sevi ir populāri un izvēlas modeles, kuras spēj iznest viņu produkciju.

Kendela saka, ka vēlas būt labākais iespējamais, kas vien spēj būt, un tad jau redzēs, vai viņai ir talants vai panākumu atslēga slēpjas viņas ģimenē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu