Keša apsūdz savu producentu, tas viņai seksuāli uzmācies (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājas Kešas mamma jau labu laiku stāsta, ka tieši meitas producents ir vainojams faktā, ka Kešai bijušas alkohola problēmas un ēšanas traucējumi. Nu arī pati Keša vairs neklusē, izrādās, producents sievietei desmit gadus seksuāli uzmācies.

Dziedātāja Keša nav no sievietēm, kuras izsaka kādus apgalvojumus un tie paliek tikai apgalvojumi. Māksliniece iesūdzējusi tiesā savu producentu Dr. Luke, apsūdzot, ka viņš mūziķei seksuāli uzmācies, fiziski ietekmējis, licis lietot alkoholu un narkotikas.

Mūziķe stāsta, ka producents licis viņai dzert kopā ar viņu un vēlāk iedevis tabletes, sakot, ka tās palīdzēs viņai izvadīt no organisma alkoholu, iedzerot zāles, māksliniece pamodusies no rīta sava producenta gultā, bez apģērba.

Keša to uzskata par izvarošanu, jo neatceras neko no mirkļa, kad iedzērusi tableti, un vīrietis vēlāk viņai neko nav paskaidrojis par situāciju, kāpēc viņa bijusi kaila.

Producents to visu sauc par apmelošanu un ir iesniedzis prasību tiesā par apmelošanu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu