Populārās modeles nav sajūsmā par Kendelas Dženeres panākumiem (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

5.septembrī Kardašjanu māsa Kendela Dženere, kura modeles darbam ir pieņēmusi pseidonīmu Kendela, debitēja Ņujorkas modes dienās, par jaunās sievietes panākumiem nav sajūsmā viņas konkurentes.

Modeles uzskata, ka Kendela ir iemantojusi slavu modes aprindās, jo ir šova zvaigzne un nodrošina dizaineriem publicitāti, bet tam nav nekāda sakara ar modeles dotībām.

Foto: TT NYHETSBYRN

Šādu faktu noliedz dizaineri, kuri Kendelu izvēlas dažādām fotosesijām, modele ir īpaši iecienīta augstās modes skates, kurās piedalās vienīgi vislabākās modeles.

Modelēm nepatīk, ka šādu slavenību vēlme piedalīties skatēs un fotosesijās atņem darbu reālām meitenēm ar potenciālu, jo viņām nav šādu sakaru, kādi ir, piemēram, Kendelai.

Modeles uzskata, ka zīmols «Givenchy» izvēlas Dženeri tikai tāpēc, ka viņas māsa Kima Kardašjana izvēlas viņu tērpus un Kendela turklāt ir radiniece dziedātājam Kanjem Vestam.

Pieprasītās modeles skatēs ignorē Kendelu, un meitene laiku pavada vienatnē,lasot grāmatas.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu