Ģitāristi no visas Latvijas satiekas kopmēģinājumā kopā ar Ivo Fominu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12. jūlijā Liepājā Jūras svētku ietvaros notiks Latvijas ģitāristu svētki, kuros plānots pulcināt aptuveni 250 ģitāristus no visas Latvijas.

Lai pienācīgi sagatavotos lielajam notikumam, daļa ģitāristu pulcējās Latvijas Pirmajā rokkafejnīcā Reiterna namā, lai kopā ar Ivo Fominu un viņa uzticamo ģitāristu Robertu Dinteru pienācīgi sagatavotu repertuāru ģitāristu svētkiem.

Pavadot vairākas stundas mēģinot, atnākušie ģitāristi uzņemsies rūpes, lai pārējie ģitāristi varētu kārtīgi nospēlēt ne visai vienkāršo repertuāru.

Šis ir jauns izaicinājums ne tikai pašiem ģitāristiem no dažādām Latvijas pilsētām, bet arī pašam Ivo un grupai, jo šis ir unikāls projekts, kurš norisināsies pirmo reizi Latvijā.

Pasākuma mērķis ir pulcināt ģitāristus vienuviet no visas Latvijas, parādīt sev un citiem, cik dažāds var būt šā instrumenta skanējums, kā arī sastapt cilvēkus ar kopīgām interesēm un dalīties pieredzē un padomos.

Dienas vidū notiks ģitāristu gājiens no Slavas alejas uz Liepājas promenādi. Liepājas promenādē visi ģitāristi vienuviet izpildīs vienotu repertuāru kopā ar Ivo Fominu. Būs iespēja sevi parādīt gan uz lielās, gan akustiskās skatuves.

Plkst. 13:00 – 18:00 turpināsies grupu uzstāšanās uz divām skatuvēm visas dienas garumā. Uzstāsies grupa «BET BET», IVO FOMINS, «ARMANDSOUND», TOMS BOKUMS, «DEEP SILENCE» un citas grupas un mākslinieki.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu