Bens Afleks un Dženifera Gārnere nosvin deviņu gadu kāzu jubileju (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix Sweden

Aktieru pāris Bens Afleks un Dženifera Gārnere par spīti Afleksa problēmām ar azartspēlēm ir kopā un 29.jūnijā nosvinēja deviņu gadu laulības jubileju. Pāris jūtas spēcīgi iemīlējušies un noliedz visas baumas par iespējamo šķiršanos.

Aktieru pāris Bens Afleks un Dženifera Gārnere kāzu jubileju nosvinēja mierīgā gaisotnē, ieturot vakariņas restorānā. Pāris dzēra sarkano vīnu, daudz sarunājās un nepārtraukti smaidīja.

Trīs bērnu vecāki jutās laimīgi, iemīlējušies un apmierināti ar dzīvi, ne astoņus gadus vecā Violeta, ne piecus gadus vecā Serafina, ne divus gadus vecais Semjuels savu vecāku kāzu jubilejas svinēšanā nepiedalījās.

Restorāna vadība uzmanīja, lai aktieru pāri neviens netraucē un viņi populārajā restorānā jūtas tikpat normāli kā ikviens apmeklētājs.

Foto: SCANPIX SWEDEN

Pēc dažu stundu vakariņām, mīlnieki apskāvušies pameta restorāna telpas un aizbrauca ar automašīnu.

Restorāna darbinieki stāsta, ka nekas neliecināja par nesaskaņām pāra starpā, aktieri drīzāk atgādinājuši cilvēkus, kuri atrodas vienā no pirmajiem randiņiem, ne pāri, kuri svin deviņu gadu jubileju.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu