Modele Kara Delavinja aizmieg intervijas laikā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Lielākā daļa slavenību būtu laimīgas un lepnas par iespēju nokļūt leģendārā izdevuma «Vogue» lapās, tikai ne modele Kara Delavinja. Modele iemanījās gan nokavēt interviju, gan aizmigt tās laikā.

Modele Kara Delavinja ir neapmierināta ar savu interviju izdevumā «Vogue», jo intervijas autore ir uzrakstījusi visu, kas notika, gan to, ka aktrise neieradās laikā, gan to, ka aizmiga intervijas laikā.

Žurnāliste Saiksa pateica, ka Delavinja uz interviju atbrauca daudz par vēlu, pamatojot kavēšanu ar to, ka aizgulējusies; vēlāk viņa aizmigusi vēlreiz pašā karstākajā intervijas mirklī.

Intervija norisinājusies «SPA» salonā, un procedūru laikā Kara aizmigusi, vēlāk to pamatojot, ka guļ visur, kur vien iespējams aizmigt.

Kā izrādās, tā nav gluži patiesība, modele neuzskatīja par vajadzīgu gatavoties intervijai un ierasties savā labākajā formā, jo iepriekšējā naktī līdz pat pieciem rītā izklaidējusies klubos kopā ar dziedātāju Liliju Alenu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu