OHO! Penns vēlas apprecēt Teronu un radīt lielu ģimeni (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Aktieris Šons Penns jau astoņus mēnešus ir laimīgās attiecībās ar aktrisi Šarlīzi Teronu. Penns ir tik laimīgs, ka ir nolēmis tuvākajā laikā savu mīļoto bildināt, jo vēlas pēc iespējas ātrāk ķerties klāt ģimenes radīšanai.

Penns jūtas tik laimīgs, kā nav juties daudzus pēdējos gadus, aktieris apzinās, ka Terona ir viņa īstā sieviete un viņš nevēlas velti zaudēt laiku, tāpēc ir nolēmis tuvākajā laikā to bildināt un sākt strādāt pie plašas ģimenes radīšanas.

Pāris jau ir runājuši par bērniem un vēlas plašu ģimeni, pagaidām viņu ģimenē aug Teronas adoptētais dēls Džeksons, kuram ir divi gadi. Toties Penns ir tēvs trīs bērniem no iepriekšējām laulībām, kuri jau ir pieauguši.

Aktieri ir pazīstami astoņpadsmit gadus un šo gadu laikā ir kļuvuši par labiem draugiem, tāpēc, kamēr neiemīlējās, neticēja, ka tas jebkad būtu iespējams.

Aktieri attiecības sāka ļoti lēni, jo nevēlējās viens otru nobiedēt, kā arī izbojāt ilgo draudzību.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu