Denisam Ševeļovam aizvainota bērna māte draud ar nožņaugšanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Modes eksperts, viens no raidījuma «Stila pavēlnieks» kritiķiem Deniss Ševeļovs nekad nav kautrējies izteikt savu viedokli par apģērbiem, stilu, ja viņam tāds izveidojas, ieraugot konkrēto apģērbu. Izsakoties par mazas meitenes pārveidošanu pieaugušas sievietes tēlā, modes eksperts saņēmis neizpratni un pat draudus.

Deniss savā portāla «Facebook» kontā raksta, ka pirms kāda laika komentējis viena vietējā zīmola fotogrāfiju, kurā bija attēlota maza meitene ar pieaugušas sievietes grimu un matu sakārtojumu, un par vārdiem, ka bilde ir mazliet pedofiliska, saņēmis pat draudus.

Meitenītes māte un konkrētā zīmola radītāja Denisam rakstījusi: «Vēl reizi atļausies izteikt savu sakropļoto, pedofilisko viedokli par manu bērnu, es tevi personīgi, kā māte, ar savām rokām nožņaugšu.»

Deniss atbildēja sievietei, izmantojot savu profilu, rakstot, ka nav pedofils un līdz ar to viņa uzskati nav pedofiliski, tieši pretēji, viņš nesaprot, kāpēc jāseksualizē mazi bērni, lai virzītu savu zīmolu, kāpēc meitene izskatās kā sievietes miniatūra?

«Nesaprotu, kāpēc man ir jādraud, nevis jāiesaistās diskusijā? Tā bija reklāmas bilde, un es neesmu vērtējis modeles personību, bet veidotu tēlu,» sievietei atbildēja Deniss.

Izveidotajā diskusijā iesaistījās daudzi, vieni atbalstot Denisu un uzskatot, ka bērniem ir jāpaliek bērniem un jāreklamē prece atbilstoši, bez seksualizācijas, citi nesaskata seksualizāciju līdz brīdim, kad bērnam tiek vilkta mugurā apakšveļa.

Kas ir tas punkts, kad ir aiziets jau par tālu?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu