Vai zini, ar kurām slavenībām latvieši visvairāk vēlas draudzēties?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vislielāko balsu skaitu ekspresaptaujā ieguvusi režisore Signe Baumane, kurai uz papēžiem min skandalozais teātra režisors Alvis Hermanis. Trijnieku noslēdz visu mīlētais grupas «Prāta vētra» solists Renārs Kaupers.

«Mums šķiet, ka vislabākais veids, kā sākt jaunu draudzību, ir saruna. Vēl līdz pat 9. februāra pusnaktij televīzijas kanālā «Satori 360TV» skatītājiem ir iespēja vērot veselu lērumu aizraujošu, garlaicīgu, nopietnu un smieklīgu sarunu ar cilvēkiem, kurus mums gribētos saukt par saviem un arī par savu skatītāju draugiem. Lai noskaidrotu, kuru no tiem vislabprātāk par savu draugu gribētu saukt skatītāji, mēs izveidojām vienkāršu un ātru ekspresaptauju», par iniciatīvu stāsta ekspresaptaujas organizētājs - «Satori.lv» galvenais redaktors Ilmārs Šlāpins.

Vislielāko balsu skaitu ieguvusi latviešu izcelsmes ņujorkiete, animācijas filmas «Akmeņi manās kabatās» režisore Signe Baumane. Viņas veselīgais neprāts un radošais dzīvesprieks, kas iegūts ilgstošā cīņā ar depresiju, ir pārliecinājis par to, ka ar Signi var droši doties izlūkos.

Stabils jebkādu topu līderis joprojām ir arī nacionālu un starptautisku slavu iemantojušais teātra un operas režisors Alvis Hermanis, kas savulaik ieguva pirmo vietu «Satori.lv» lasītāju aptaujā par Latvijas ietekmīgāko domātāju.

Savukārt trešās vietas ieguvējs ir dziedātājs Renārs

Kaupers, kurš jau vairāku gadu desmitu garumā cītīgi uztur Latvijas labsirdīgākā un draudzīgākā skatuves mākslinieka slavu.

Ar aptaujas TOP10 iespējams iepazīties interneta žurnālā «Satori.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu