Radio «SWH» rīko industriālo pikniku un izrāda jaunās telpas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Radiostacija «SWH» piektajā septembrī savus kolēģus - preses pārstāvjus, radio darbiniekus un citus viesus aicināja uz industriālo pikniku. Ar pikniku tika atzīmēta pārvākšanās uz jaunajām telpām, kuras plāno pārveidot par radiostacijas «SWH» biznesa centru.

Lai nokļūtu piknikā, ikvienam viesim bija jādodas cauri studijai, kur pats radio direktors, Jānis Šipkēvics, izvadāja viesus pa jaunajām telpām.

Interesentiem bija iespēja arī nofotografēties pie studijas pults un mikrofona un tādā veidā iejusties radio personas ādā.

Jaunas telpas nāk kopā ar jaunām idejām, iecerētiem jauniem raidījumiem un ētera cilvēku atgriešanos. Radio «SWH» viļņos būs iespēja atkal dzirdēt Aināru Mielavu, Māri Olti un Gustavu Terzenu.

Pēc telpu apskatīšanas viesi devās uz pagalmu, kur tos sagaidīja muzikāli priekšnesumi no grupām «Coolmans report», «PER» un «Futura fashion project».

Vakara vadītāja lomā iejutās Gustavs Terzens, kurš pieteica gan grupas, gan savu kolēģu uzrunas.

Lai jautrība nebeigtos, viesiem bija iespēja baudīt dažādus vīnus, sulas un pat alu. Tika bagātīgi klāti piknika galdi, kur ikviens varēja cienāties ar vistas un cūkgaļas šašliku, kā arī ar īstu uzbeku plovu.

Apkārt staigāja populārās «SWH» radio personas un izklaidēja viesus, kuri bija ieradušies tieši viņiem par godu.

Jānis Šipkēvics saņēma daudz dzeltenu saulespuķu, kas sasaucas kopā ar radiostacijas «SWH» oficiālo krāsu – oranžo krāsu.

Sveikt radiostaciju svētkos bija ieradusies arī ierakstu kompānijas «Mikrofona ieraksti» pārstāve Elita Mīlgrāve, kura baudīja vakaru draugu sabiedrībā.

Apkārt skanēja smiekli, cilvēku sejas rotāja smaidi. Radiostacijas rīkotais pikniks noteikti ir viens no pēdējiem šāda veida pasākumiem šogad. Rudenī slavenības savas ballītes pārcels uz iekštelpām.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu