Džeimss Blants Rīgā atklās jaunu koncertzāli "Palladium"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Džeimss Blants (James Blunt) 30. septembrī atgriezīsies Rīgā un ar īpašu koncertu atklās jaunu populārās mūzikas koncertzāli kādreizējā kinoteātra "Palladium" telpās, informē koncertaģentūras "Positivus Music" PR pārstāve Līga Andžāne.

Tas būs pirmais publiskais pasākums šajās telpās kopš leģendārā kinoteātra "Palladium" slēgšanas deviņdesmito gadu sākumā. Jaunā koncertzāle saglabās "Palladium" nosaukumu, kā arī kinozāles kādreizējo apaļo formu, un tajā divos līmeņos būs izbūvēti skatītāju balkoni. Uz atklāšanas koncertu būs pieejamas tikai 1600 biļetes.

"Esam ļoti pagodināti, ka mums ir iespēja rīkot pirmo koncertu šajās leģendārajās telpās, un divkārt priecīgi, ka uz jaunās koncertzāles atklāšanu varam aicināt klausītājus ar tāda mēroga zvaigzni kā James Blunt," atzīst koncertaģentūras Positivus Music vadītājs Ģirts Majors.

"Plānots, ka ikdienā mēs šeit rīkosim lielākoties jauno grupu koncertus.

Esam pārliecināti, ka Palladium vienreizējās telpas un atmosfēra ļaus publikai izbaudīt pavisam citādu koncertu pieredzi nekā līdzšinējās koncertu vietas Rīgā."

Džeimss Blants pagājušā gada rudenī laida klajā savu jaunāko studijas ierakstu "Some Kind of Trouble". Šoruden mūziķis apmeklēs Austrumeiropu, pārsvarā koncertējot arēnās, tādēļ uzstāšanos jaunajā koncertzālē "Palladium" var uzskatīt par ekskluzīvu un īpašu notikumu.

Džeimss Blants, kas ir beidzis militāro akadēmiju un NATO miera uzturēšanas spēku sastāvā dienējis Kosovā, popmūziķa slavu iemantoja 2005. gadā, kad visu pasauli pārņēma viņa balādes "You’re Beautiful" un "Goodbye My Lover". Džeimss Blants Latvijā iepriekš koncertēja 2009. gada februārī Arēnā Rīga.

Biļetes uz Blanta koncertu pieejamas no 8. jūnija "Biļešu servisa" kasēs. Pirmās 200 biļetes būs pieejamas par zemāku cenu un maksās Ls 29.00. Pārdošanā būs pieejamas tikai 1600 biļetes. Koncertzāle Palladium atrodas Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu