Džesika Simpsone izvēlējusies kāzu datumu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dziedātāja Džesika Simpsone un viņas mīļotais cilvēks Ēriks Johansons ir izvēlējušies kāzu datumu. Šis būs pāra otrais mēģinājums iestūrēt laulības ostā.

Iepriekšējais mēģinājums neizdevās, jo aktrise palika stāvoklī ar otro bērnu. Nu pāris ir izvēlējušies jaunu datumu, tomēr to savos plānotājos ierakstījuši ar zīmuli, lai, ja gadījumā piesakās vēl viens pēcnācējs, datumu var pārcelt. Aktrise nevēlas laulāties, gaidībās esot, jo nevēlas, lai cilvēku domas, skaudība un viedoklis par to, ka viņa precas tikai grūtniecības dēļ, aptumšo viņas dienu. Pāris vēlas apprecēties vasarā Havaju salās, mazā privātā ceremonijā. Mīlnieki Ziemassvētku brīvdienas apskatīja dažas iespējamās vietas un drīzumā izlems par labu kādai no tām. Arī plānojot pirmo kāzu ceremoniju, pāris nevēlējās rīkot lielu ballīti, bet gan padarīt mirkli īpašu sev un tuvākajiem cilvēkiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu