Riana atzinusies, ka atkal ir kopā ar Krisu (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Riana ilgu laiku mulsināja interesentus ar neskaidrām publikācijām un izteicieniem, nu beidzot atzinusies, ka viņi ar Krisu Braunu, par spīti 2009. gada konfliktam, atkal ir kopā.

Riana un Kriss Brauns izšķīrās 2009. gadā, kad Kriss R&B dziedātāju Rianu piekāva. Tomēr nu jau pagājis kāds laiks un pāris ir atsācis romantiskas attiecības.

Ārzemju žurnālā «Rolling Stone» ir lasāma intervija ar Rianu, kurā viņa teic: «Es izlēmu, ka man vissvarīgākais ir būt laimīgai. Netaisījos pieļaut, ka kāda viedoklis stājas ceļā. Pat tad, ja kļūdos, - tā būs mana kļūda. Pēc tam, kad esmu mocījusies tik daudz gadu, bijusi dusmīga un drūma, es labāk dzīvoju, kā uzskatu par pareizu, un rēķinos ar sekām. Es varu to izturēt.»

Tāpat dziedātāja uzskata, ka viņa un Kriss kā pāris ir auguši un attīstījušies kopš pagātnes notikumiem. «Mums vairs nav tādu strīdu kā agrāk. Mēs gvelžam visādus niekus. Novērtējam viens otru. Mēs skaidri zinām, kas mums šobrīd ir, un nevēlamies to zaudēt,» teic Riana.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu