Ventspils ledus hallē svin Dona uzvaru «Muzikālajā bankā» (42)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Pāris minūtes pēc Latvijas Radio 2 rīkotās popdziesmu un rokdziesmu aptaujas «Muzikālā bankas 2012» apbalvošanas ceremonijas Ventspils Olimpiskajā sporta centrā, kurā uzvaras laurus plūca Dona izpildītā dziesma «Signāls», mūziķi pārcēlās uz Ventspils ledus halli, kur norisinājās pasākuma neoficiālā daļa – ballīte par godu Dona pārliecinošajai uzvarai.

Kad bija apdāvināti vieni no Latvijas populārākajiem mūziķiem – Intars Busulis, Antra Stafecka, Dons, kā arī Sabīne Berezina un Rasels (Rassell), viesi ķērās klāt bagātīgajam svētku mielastam un atspirdzinājās ar vīnu. Tiesa gan, iepriekšējos gados «Muzikālās bankas» noslēguma ballītēs jautrība un dejas nerima līdz pat rītam, bet šoreiz mūziķi, iespējams, bija noguruši pēc iepriekšējās nakts bohēmiskajām izklaidēm Ventspils Olimpiskā sporta centra viesnīcā. Viņi drīz pameta ballīti un devās kur nu kurais. Daži turpināja sēdēt pie galdiņiem un diskutēt par Latvijas šovbiznesa dzīves aktuālākajiem notikumiem, daži vēlajā nakts stundā nodevās sportiskajām aktivitātēm un, uzāvuši kājās slidas, devās slidot, bet citi, sakravājuši ceļa somas, brauca mājup uz Rīgu.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Dons jeb īstajā vārdā Artūrs Šingirejs atzina, ka ir šokā par uzvaru «Muzikālajā bankā» un nespēj vēl īsti aprast ar šo domu, ka viņa izpildītā dziesma «Signāls» ir atzīta par aizvadītā gada vērtīgāko dziesmu. Nenoliedzami uzvara esot kā atgriešanās Latvijas mūzikas dzīvē, jo, kā zināms, pēdējos gadus Dons dzīvoja Londonā.

Dons saviem talanta cienītājiem šogad sola sarūpēt vairākus pārsteigumus. Viens no tiem esot soloalbuma ierakstīšana, kuru dziedātājs plāno laist klajā aprīlī, laikā, kad svinēs savu 29. dzimšanas dienu. Savukārt šā gada beigās Donam jau piešķirta Lāčplēša loma rokoperas «Lāčplēsis» jubilejas uzvedumā.

Komentāri (42)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu