Džesika Simpsone atklāj diētas noslēpumus (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Džesika Simpsone turpina ieturēt diētu. Kopš brīža, kad amerikāņu dziedātāja iestājās svara vērošanas programmā «Weight Watchers», viņai izdevies atbrīvoties no gandrīz 30 liekajiem kilogramiem. Džesika neplāno pārtraukt diētu.

Lai sasniegto vēlamo svaru, Džesika aizvieto pilnvērtīgu maltīti ar īpašiem kokteiļiem, kurus gatavo viņas personīgais šefpavārs. Simpsones kokteiļu dzeršanas grafiks: pirmās 5 dienas pa trīs kokteiļiem dienā, nākošās 5 dienas divus kokteiļus dienā un turpmākās 3 dienas tikai vienu kokteili dienā.

Protams, ka dziedātājas ēdienkartē ir arī veselīgi pārtikas produkti. Turklāt, Simpsone četras stundas nedēļā trenējas pie trenera Hārlija Pasternaka.

«20 gadu laikā neesmu redzējis tik pastāvīgu svara samazināšanos. Tagad Džesika ir uz pareizā ceļa. Viņa ir kļuvusi daudz spēcīgāka,» stāsta treneris Hārlijs.

Programmas «Weight Watchers» reklāmas rullītī, Džesika teic: «Jā, es piedalos svara vērošanā. Zaudēt svaru ir liels spiediens, bet es neesmu supermodele. Es vienkārši gribu ēst reālu ēdienu reālā pasaulē. Es vēlos būt vesela, savas meitas dēļ.»

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu