Rozīte un Zlidnis smejas Bonda filmā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto/LETA

Raidījuma «Kinomānija» vadītāji Anna Rozīte un Kaspars Zlidnis atklāj, ko domā par jauno Džeimsa Bonda filmu «Operācija «Skyfall»». Rozīte sajūsmā par Havjeru Bardemu, kamēr Zlidnis stāsta, ka priecājies, redzot ielu vingrošanu vienā no filmas ainām.

«Man ļoti patika Havjers Bardems. Ja kāds vēl domā iet vai ne, tad Havjera dēļ ir vērts aiziet apskatīties. Esmu pieņēmusi arī Danielu Kreigu kā Džeimsa Bonda atveidotāju; ja sākumā nebija ticības, tad tagad liekas, ka viss ir pareizi. Beidzot esmu viņu iemīlējusi kā Bonda aktieri. Droši varu teikt, ka Havjers ir piešķīris Bonda filmai bonusu. Kopumā filma nebija slikta, tās laikā nebija jāskatās pulkstenī, kas jau vien nozīmē, ka filma bija laba un interesanta,» stāsta Anna Rozīte.

Rozītes kolēģis Kaspars Zlidnis atklāj: «Man patika, bet gribot negribot tur, protams, bija tās klišejiskās Bonda ainas, kad Bonds iznāk no stūra un sāk skanēt tipiskā Bonda melodija – tajā brīdī ar Annu pat sākām smieties. Arī tas, protams, ir forši, jo tas taču ir vecais labais Bonds, bet bija līdz smiekliem ironiski kadri. Ļoti banāli, bet es arī neapskaužu režisoru, kuram vajadzēja atrast un izdomāt kaut ko interesantu, lai pārsteigtu skatītāju.» Tomēr Kaspars priecājās par skaistajiem skatiem, kuri bija vērojami daudzās pasaules vietās, kur tika uzņemti sižeti: «Nepameta sajūta, ka tā ir globāla pasaules glābšana. Pēkšņi viņš ir uz vilciena jumta, pēkšņi vēl kaut kur citur. Man prieks arī par to, ka bija aina, kur Bondam vajadzēja pievilkties, jo parādījās ielu vingrošana filmā. Tas ir sports, kuru pārstāvu, tādēļ prieks.» Pie Daniela Kreiga aktiermākslas Zlidnis ir pieradis, taču stingri vērtēt filmu neuzskata par nepieciešamu: «Vai ir vērts vērtēt Bonda filmu!? Tā ir izklaides spraiga sižeta filma. Man šķiet, ka tā ir filma, uz kuru iet cilvēki, kuri vienkārši grib redzēt veco, labo Bondu.»

Sarunas beigās, Kaspars smej un piebilst:

«Pietrūka kaislīgu skatu ar sievietēm, vajadzēja daudz vairāk, jo tas taču ir Džeimss Bonds – siržu lauzējs.»
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu