Mīļotā maina Arta Dvarionas ģērbšanās stilu (51)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Mūziķis Artis Dvarionas (38) atzīst, ka mīļotā meitene Zane Bratuškina mainījusi viņa attieksmi pret apģērbu. Izejot sabiedrībā vai uz koncertiem, vai hokeja spēli, vai kādu ballīti, Zane savus tērpus pieskaņo Artim.

Artis Dvarionas atklāj, ka apģērbu ikdienā izvēlas atbilstoši sajūtām. «Nevaru noliegt, ka līdz ar Zanes ienākšanu manā dzīvē pievēršu lielāku nozīmi apģērbam. Protams, nevaru teikt, ka apģērbam pievēršu ļoti lielu uzmanību,» sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» atklāts ir mūziķis.

Foto: Sejas.lv

Turklāt kolorītais pāris Zane un Artis vienmēr saskaņo savu ģērbšanās stilu. «Parasti, ja kaut kur ejam, tad Zane mani izvaicā, ko es vilkšu, un atrod savā garderobē lietas, ko pieskaņo man. Mēs ģērbjamies brīvā stila apģērbos. Tas ir tas pats šobrīd populārais «casual» stils. Manā gadījumā tas ir ērti un funkcionāli. Man ir svarīgi izjust apģērbu,» nosaka Artis.

Senāk mūziķis apģērbu iegādājās tikai ārzemēs, lielākoties Londonā, bet pēdējos gados arī Latvijā ir pieejami dažādu zīmolu maza izmēra apģērbi. «Iepirkties ejam kopā, un var teikt, ka Zane ir kļuvusi par manu stila konsultanti, viņa iesaka, kas man labāk izskatās un piestāv,» priecājas Dvarionas.

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu