Krūzs un Holmsa cīnās par meitas mīlestību (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Toms Krūzs piepildījis kārtējo savas meitiņas Suri kaprīzi: «zvaigžņotais tētis» savai sešgadīgajai meitai Disnejlendā noīrējis Pelnrušķītes pili, kurā Suri pavadījusi visu dienu. Turklāt starp abiem nu jau bijušajiem laulātajiem turpinās cīņa par meitas mīlestību.

Toms Krūzs savai meitiņai Suri noīrējis Pelnrušķītes pili
Toms Krūzs savai meitiņai Suri noīrējis Pelnrušķītes pili Foto: Wikipedia.org

Parastajiem bērniem uz stundu ilgo vizīti Pelnrušķītes pilī jāgaida rindā, taču zvaigžņu atvases ir izņēmums. Turklāt Krūzs pacentās, lai «princese» Suri ne tikai tiktu ekskursijā, bet arī pilī pavadītu īsti pasakainu dienu.

Savukārt Krūza bijusī sieva Keitija Holmsa neatpaliek no bijušā dzīvesbiedra: aktrise visu brīvo laiku pavada ar Suri un pērk visu, ko vien meitiņa iekāro: kurpes ar «pieaugušo» papēžiem, rotaļlietas un saldumus.

Arī Keitija meitu lutina, kā vien var, piepildot jebkuru viņas vēlēšanos
Arī Keitija meitu lutina, kā vien var, piepildot jebkuru viņas vēlēšanos Foto: Reuters/Scanpix

Šajās dienās Keitija kopā ar meitu apmeklēja Modernās mākslas muzeju Ņujorkā, bet pēc tam kopā ar meitu pusdienās mielojās ar «fast food». Suri ar prieku apēda kaitīgo kārumu, kopā ar mammu sēžot uz kāda Ņujorkas nama kāpnēm. Pēc tam Suri saņēma kārtējo rotaļlietu, jo neviena Suri pastaiga ar vecākiem neiztiek bez dāvanām...

Ja tā turpināsies, šķiet, Suri drīz vien gribēs nolekt ar izpletni vai vadīt kara lidmašīnu, un ļoti ticams, ka vecāki šādu iespēju viņai izkārtos...

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu