«Labvēlīgā tipa» mūziķis iesvēta jaunu bāru (18)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Populārās grupas «Labvēlīgais tips» dalībnieks Normunds Jakušonoks savu 42. dzimšanas dienu svinēja jaunatklātajā bārā «Abba», jubileju apvienojot ar bāra iesvētīšanu.

«Visus gadus savā dzimšanas dienā esmu strādājis, spēlējot citiem, tādēļ šovakar dzīvā mūzika mums neskanēs, jo gribu atpūsties pats un ļaut pasvinēt arī saviem draugiem,» stāstīja gaviļnieks, kurš šajā vakarā galdā necēla ne torti, jo viņam saldumus negriboties, ne arī stipros alkoholiskos dzērienus, viesiem piedāvājot vien boli, minerālūdeni un dažnedažādas sāļās uzkodas.

Fredis ar draudzeni Agnesi
Fredis ar draudzeni Agnesi Foto: Sejas.lv

Dzimšanas dienu mūziķis aizvadīja tuvu draugu un ģimenes lokā: viesu vidū manīja Normunda vecākus, ilggadīgo draudzeni un skatuves partneri Daigu Petkeviču, «Bilžu» krustmāti Tiju Auziņu, «Labvēlīgā tipa» dalībnieku Andri Freidenfeldu ar draudzeni Agnesi.

"Bilžu" krustmāte Tija Auziņa
"Bilžu" krustmāte Tija Auziņa Foto: Sejas.lv
Vakara viesi iesaistījās dažādās jautrās atrakcijās
Vakara viesi iesaistījās dažādās jautrās atrakcijās Foto: Sejas.lv

Jubilārs arī atklāja, ka bārā pamatā skanēs septiņdesmito un astoņdesmito gadu diskomūzika, sienas tiks izrotātas ar speciāli pasūtītiem grupas «ABBA» plakātiem, tāpat tiek gaidīts sūtījums ar vecajām platēm, un ar laiku tiks uzstādīta arī karaokes iekārta. «Protams, varētu uzaicināt ciemos arī kādu no «ABBAs» dalībniekiem - piemēram, Beniju Andersonu,» smēja Normunds, neslēpjot, ka šo sapni viņš cer kādreiz īstenot.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu