Janita brauc ar vecu rozā "BMW".

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No pienākumu pildīšanas atstādinātais Rīgas domes Vides departamenta direktors Raimonds Janita, kurš nesen darba laikā dzērumā izraisīja avāriju, turpina vadīt automašīnu - tagad gandrīz divdesmit gadus vecu rozā "BMW".

Kā aģentūra LETA noskaidroja tiesībsargājošajās institūcijās, "BMW 635", pie kura stūres brauc Janita, ir ražots 1983.gadā, tā reģistrācijas krāsa ir sarkana. Mašīnai ir divas durvis. Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, tā reģistrēta uz kādas sievietes vārda. "Es teiktu, ka mašīna ir rozā," aģentūrai LETA sacīja cilvēks, kurš redzējis Janitas jauno pārvietošanās līdzekli. Janitam esot izsniegtas pagaidu tiesības. Savukārt Janita uz aģentūras LETA jautājumiem šodien atbildēt nevēlējās. "Esmu atvaļinājumā. Esmu privāta persona. Kādi jautājumi var būt," telefonsarunā sacīja Janita un sarunu pārtrauca.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu