"Rihards Lībietis Orchestra" izdod mazalbumu "Reflections"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rihards Lībietis
Rihards Lībietis Foto: publicitātes

Akustiskās miera mūzikas kvintets “Rihards Lībietis Orchestra” piedāvā klausītājiem jaunu piecu dziesmu EP (mazalbumu) ar dažādiem vokālistiem.

"Tā kā mums orķestrim mūzika ir kas vairāk nekā tikai dziesmas, vēlējāmies, lai arī mūsu vokālistiem mūzika ir balstīta sirds siltuma sajūtā, lai mums sakrīt uztvere par to, ko vēlamies radīt," teikts preses paziņojumā. "Šo konkrēto mākslinieku attieksme pret mūziku ir vienlīdz spēcīga ar mūsējo. Jau radot dziesmas  mums bija vīzija, kurā skaņdarbā lieliski iederētos tieši konkrētā mākslinieka balss." 

Albumu “Reflections” ir īpašs ar to, ka orķestra spēlēto instrumentālo mūziku šoreiz papildina dažādi vokālisti - Kristīne Prauliņa, Goran Gora, Anneli Arro, Ervīns Ramiņš, Oskars Stolse-Semerovs. 

Katrs no albuma “Reflections” skaņdarbiem ir kā atsevišķs stāsts, kā arī dziesmu ierakstus papildina video, kurus var skatīt Youtube kanālā. Ieraksti un video ir veikti ārpus studijas apstākļos, katrs atbilstoši skaņdarba raksturam.

Albums izdots 22. septembrī un pieejams iTunes, Spotify, Bandcamp u.c. mūzikas straumēšanas vietnēs, kā arī fizisko kopiju var pasūtīt Bandcamp.com vai saņemt grupas koncertos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu