Pieci interesanti fakti par pašmāju mūziķi Oskaru Milleru (1)

Viens no viņa iemīļotajiem ēdieniem ir pelmeņi ar medu un riekstiem!
Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vai esi domājis, par ko sapņo un prāto Latvijā pazīstami cilvēki? Šī ir iespēja slavenības iepazīt, izlasot piecus interesantus viņu pašu iesūtītus stāstus par sevi.

"Jau no bērnības es nodarbojos ar sportu, bet fakts, ko, iespējams, daudzi nezina, ka es 9 gadus nodarbojos ar boksu Liepājas boksa klubā, biju trīskārtējs Liepājas čempions un daudzu turnīru uzvarētājs. Pienāca laiks, kad man bija jāizvēlas starp mūzikas vai boksa karjeru, un izvēlējos par labu mūzikai. Šajā lēmumā lielu lomu nospēlēja mana mamma, kura mudināja mani izvēlēties mūziķa karjeru, un esmu viņai ļoti pateicīgs par to."

"Interesants fakts, ko daudzi nezina, - kā izveidojās grupa Rock’n’Berries. Dzīvojot Liepājā, biju ar draugiem izveidojis grupu ar nosaukumu Deimoss, ar kuru koncertējām pa Latviju, laikiem ejot, sastāvs nedaudz pamainījās un sākām spēlēt ar citu nosaukumu, un tad kādā saulainā dienā mani izmeta no grupas nesaskaņu dēļ. Domāju, ka nu tas ir viss, bet patiesībā tas bija tikai sākums kam daudz labākam, jo jau nākamajā dienā ar ģimenes atbalstu es pārcēlos uz Rīgu un izveidoju nedēļas laikā grupu Rock’n'Berries, un tā līdz šai dienai strādājam un radām mūziku."

"Pirmo Rock’n'Berries albumu Smoothie call mēs sarakstījām, atrodoties Bulgārijā, kur  koncertējām, savukārt interesantākais fakts ir tas, ka lielāko daļu dziesmu iedziedāju, atrodoties uz kruīza kuģa Tallink. Grupas basģitārists un producents Jānis Narbuts bija uztaisījis mazu studiju savā kajītē, un tā mēs turpinājām strādāt starp saviem priekšnesumiem, citreiz tā bija nakts, citreiz diena, bet kā tagad atceros, ka iedziedāju dziesmas skapī, kuram pāri bija pārvilkta sega, lai slāpētu skaņu. Neskatoties uz mūsu piedzīvojumiem, albums tika nominēts par gada labāko pop albumu."

"Videoklipa filmēšanas laikā Spānijā esmu izmežģījis plecu. Stāsts ir tāds, ka devāmies uz Spāniju filmēt Rock’n’Berries - Zvaigznēs ierakstīts klipu Spānijā. Katram bija jādara trakas lietas, lozējām, kas ko darīs, man iekrita loze skriet kailam pa pludmali. Filmēšanas otrajā dienā, kad uzņēmām ainu, kur es skrienu kails pa pludmali, ir aina kur es it kā aizķeros un nokrītu, šajā brīdī es tiešām nokritu, bet neveiksmīgi uz pleca un to izmežģīju, bet tas bija jāatkārto, jo kāds no grupas aizmugurē bija ķēmojies, tā nu es ar visu savu plecu dabūju krist vēlreiz, labāka kadra dēļ."

"Man ļoti patīk gatavot ēst, bet man patīk ļoti eksperimentēt ar ēdieniem. Katru reizi, kad  taisu ēst, tas ir kā piedzīvojums virtuvē. Tā radās arī viena no manām receptēm - cepti pelmeņi ar medu un riekstiem. Viens no maniem sapņiem ir kādreiz atvērt restorānu, kur pats varētu pašeptēties, bet, protams, līdz tam vēl vajadzētu iziet pavāru skolu, jo diez vai cilvēki gribēs tikai pelmeņus ar medu un riekstiem!"

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu