Pieci fakti par komiķi un radio personību Valdi Silu

"Esmu bijis cietumā"
Elza Jēkabsone
, Izklaides ziņu žurnāliste
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/valdis.sils

Vai esi domājis, par ko sapņo un prāto Latvijā pazīstami cilvēki? Šī ir iespēja slavenības iepazīt, izlasot piecus interesantus viņu pašu iesūtītus stāstus par sevi.

"Es ēdu praktiski visus pārtikas produktus. Man arī ļoti patīk to darīt un to arvien vairāk var redzēt. Vienīgais, laikam vairs nevēlētos garšot Vjetnamā gatavoto vardi, bet Francijā gan - viņiem tās kājiņas sanāk ļoti labas.

"Esmu liels ceļotājs. Gadā, kā minimums, vismaz vienu mēnesi izvēlos pavadīt ceļojumos. Vairāku gadu gaitā man ir izveidojusies tradīcija katrā valstī, kurā esmu, iegādāties magnētu kurpītes formā. Jāatīst, ka daudzās valstīs šādi magnēti ir retums, tādēļ, nereti tas aizņem ilgu laiku un es paspēju nokaitināt savus līdzbraucējus."

"Esmu bijis cietumā. Kādu laiku ar draugiem devāmies uz Iļģuciema cietumu, lai pasniegtu improvizācijas teātra nodarbības sievietēm. Tur gan tā vienkārši tikt iekšā nevar, bet tas bija projekta ietvaros un pagāja ilgs laiks, kamēr to visu saskaņoja."

"Esmu uzstājies Eiropā, Āzijā un Ziemeļamerikā. Improvizācijas teātris pasaulē strauji kļūst populārs un domāju drīz būs iespēja uzstāties visos pasaule kontinetos. Gan jau kāds izveidos ar Antarkdīdas improvizācijas teātri, kurā tad iespējams turpināšu savu karjeru."

"Esmu ieguvis sesto vietu biatlonā Latvijas jauniešu Ziemas olimpiskajās spēlēs. To paveicu nesašaujot nevienu mērķi un katrā soda aplī nokrītot vismaz vienu reizi. Man gan jāatīst, ka tajā rītā, kad bija -20 grādi, ieradās tikai seši dalībnieki, starp kuriem viens no tiem biju es. Starp citu, esmu bijis arī Latvijas čempions strītbolā, jāatzīst, ka nevienu punktu gan neguvu, bet mani komandas biedri toties toreiz bija ļoti labi."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu