Daneviča atklāti par šķiršanos no Kurpnieka un iespējamām attiecībām ar Kaimiņu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Gada sākumā pēc gandrīz četrus gadus ilgas kopdzīves izšķīrās Dailes teātra aktieru pāris Dārta Daneviča un Niklāvs Kurpnieks. Intervijā žurnālam "Ieva" aktrise atklāj šķiršanās iemeslus un komentē izskanējušās runas par iespējamām attiecībām ar Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu.

Kā atklāj Daneviča, šķiršanās no Kurpnieka bijusi ļoti sāpīga. "Beidzamos gadus dzīvoju ar domu, ka tas ir mans partneris uz visu mūžu, tikai vēl neesam apprecējušies. Mūsu šķiršanās iedzina mani bedrē, un tas sakrita ar sēdēšanu mājās," atklāj viņa.

Dārta neslēpj, ka jau ilgāku laiku jutusi, ka "kaut kas nav labi", taču pirmo reizi izšķīrusies apzināti, nemeklējot glābiņu, nemēģinot patverties jaunās attiecībās.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

Presē izskanējušas runas, ka Dārta sākusi attiecības ar Saeimas deputātu Artusu Kaimiņu, taču žurnālam "Ieva" izvairīgi komentē tās - abi ir pazīstami jau sen un viņi bieži komunicē suņu dēļ, jo abi ir saimnieki kurchāriem. "Vai starp mums kas veidosies un sanāks? Kas to lai zina," noslēpumaina ir Dārta. 

Runājot par nākotnes attiecībām, Dārta neslēpj savas bailes: "Godīgi sakot, katra neizdošanās attiecībās rada bailes par nākamajām. Es ļoti baidos."

Līdz šim Dārta, pēc pašas vārdiem, rīkojusies impulsīvi un viņas sirds likusi darīt trakas lietas, bet tagad viņa jūtas pieaugusi un meklē vīrieti kā emocionālu aizmuguri, ne vairs fizisku vai finansiālu. "Varbūt tas ļaus uzrasties vīrietim, kurš spēj izturēt, ka sieviete stāv pati," cer viņa. 

Atgādinām, ka ne Kaimiņš, ne Daneviča nav nedz apstiprinājuši, nedz nolieguši iespējamās romantiskās attiecības. Taču pagājušajā nedēļas nogalē vietnē "Instagram" Kaimiņš publiskoja foto, kurā redzami viņa un Danevičas suņi. 

Pilnu interviju lasiet žurnāla "Ieva" jaunākajā numurā!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu