Video Juta Valdmane saņem asu nosodījumu no Samantas Tīnas (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

360TV un YouTube kanālā “Brīvdienas TV” šova "Četri uz koferiem" jaunākajā sērijā dziedātāja Samanta Tīna asi kritizēs savu ceļojuma biedreni, fitnesa entuziasti Jutu Valdmani.

Tie, kuri bijuši Gruzijā, piekritīs - šī valsts īpaši izceļas ar klaiņojušu kaķu un suņu kolonijām, kas lielā vairumā arī šoreiz būs sastopami Tbilisi ielās. Šis fakts nepaliks nepamanīts Jutai Valdmanei, kura, neņemot vērā to, ka kaķi dzīvo uz ielas un ir bez konkrēta saimnieka, kas par tiem rūpētos, nespēs valdīt savu mīlestību pret četrkājainiem murrātājiem. Viņa steigs paglaudīt un ņemt rokās ikkatru ceļā sastapto kaķi, izpelnoties dziedātājas Samantas Tīnas kritiku.

“Nu kā jau visas dāmas - kaķu vecene! Bet es visu laiku skatos, ka viņa tos kaķus no ielas ņem rokās, liek pie sejas. Man nav nekas pret kaķiem, bet

tas tā nehigiēniski.

Lai tie kaķīši dzīvo, bet nevajag viņus ņemt rokās – kas zina, varbūt viņiem ir blusas, tārpi. Tu nezini – viņš dzīvo uz ielas un ēd no musariem,” savu viedokli “Četri uz koferiem” jaunākajā sērijā paudīs Samanta Tīna.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu