Samantu Tīnu sanikno bijušā drauga publiskais uzmanības apliecinājums: "Tā pieauguši vīrieši nedara!" (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

STV Pirmā! realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" 16. novembra sērijā pie dziedātājas Samantas Tīnas ieradās viņas ilggadējais draugs Nauris, ar kuru viņa šobrīd ir pašķīrusies. Naura iecere pārsteigt Samantu neīstenojās, tieši otrādi - dziedātāja sadusmojās. 

Kā bija vērojams sērijā, Nauris dziedātāju gaidīja ierodamies viņas mājās, apgalvojot, ka tas nav sarunāts ar filmēšanas komandu. 

"Mēs strādājam pie attiecībām. Un, kā mums sanāk, - to tikai laiks rādīs. Nav viegli - ne strādāt pie attiecībām, ne būt atsevišķi, ne arī īsti kopā būt," sērijā sacīja Nauris, kurš pie dziedātājas ieradās ar baltu liliju pušķi un kādu noslēpumainu aploksnīti.

Taču brīdī, kad Samanta ieraudzīja savu bijušo draugu, viņa jutās nepatīkami pārsteigta. "Tu esi normāls, Nauri? Šitas bija uztaisīts?" - neizpratnē par Naura ierašanos bija dziedātāja.

"Es novērtēju pārsteigumus, man patīk pārsteigumi, ziedi...

Bet man nepatīk šādi pārsteigumi, jo viņi publiski.

Nauris zina, ka man šādas lietas nepatīk. Mani noliek fakta priekšā - man ir filmēšana, un te pēkšņi ir Nauris, kurš ir pārķēris filmēšanas komandu, sarunājis, un mani nostāda muļķīgā pozīcijā," intervijā sacīja Samanta. 

"Kameras filmē, viņš man grib nākt dot buču, un es tā kā pajole sāku skriet pa gaiteni... Nu, tā pieauguši vīrieši nedara, nu sorry. Ja viņš to gribēja uztaisīt kā pozitīvu pārsteigumu, iznāca gluži pretēji," neapmierināta bija dziedātāja.

Atgādinām, ka par pāra pašķiršanos tapa zināms šā gada septembrī. Intervijā Maijas Rozītes-Krištopanes raidījumā "Personība" Samanta izteicās: "Iespējams, ka tā kopīgā augšana ar vārdu "mēs" nenotika. Ka viņa ir vai nu apstājusies, vai kas... Bet rezultāts ir tāds, kāds tas ir šobrīd."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu