Aktieris Bens Stilers izbeidz 17 gadus ilgo laulību ar sievu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieris Bens Stillers (51) paziņojis par šķiršanos no sievas, 41 gadu vecās aktrises Kristīnas Teilores (Christine Taylor), ar kuru laulībā pavadījis kopumā 17 gadus.

«Mēs esam pieņēmuši lēmumu šķirties. Mūsu prioritāte paliks audzināt bērnus kā vecākiem un tuviem draugiem,» piektdien, 26. maijā, kopīgā paziņojumā informējuši abi aktieri.

Stillers pasaulē pazīstams ar dalību daudzās komēdijās - «Meet the Parents» («Iepazīsties, mani vecāki»), «Along Came Polly» («Pollija ir klāt»), «Starsky & Hutch» («Stārskijs un Hačs»), «Night at the Museum» («Nakts muzejā»), «The Watch» («Kaimiņu patruļa») un citās.

Aktieris vairākās kinolentēs filmējies arī ar dzīvesbiedreni Teilori, piemēram «Dodgeball: A True Underdog Story» («Bēdz no bumbas: Patiess bēdubrāļu stāsts»), «Tropic Thunder» («Tropu negaiss»), kā arī «Zoolander» («Zoolander») un tā turpinājumā.

Pāris salaulājās 2000. gada maijā un kopā audzina divus bērnus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu