Aktieris Breds Pits atbrīvojies no Andželīnai Džolijai piederošajām mantām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Beidzot aktieris Breds Pits apzinās, ka viņa laulībai ar aktrisi Andželīnu Džoliju pienākušas beigas. Aktieris pirms pāris dienām sapakojis kastēs Džolijas mantas un licis krāvēju firmai tās nogādāt aktrises jaunajā mājvietā. Paziņojot par šķiršanos un pametot ģimenes mājas, Džolija līdzi paņēma mazu daļu no savām personīgajām mantām.

Breda kaimiņi stāsta, ka aktieris metis mantu kastes furgonā un darījis to ar smaidu sejā, jo beidzot sapratis, ka jādodas dzīvē tālāk un pirmais solis ir atbrīvošanās no sev nevajadzīgajām mantām.

Pita personāls neslēpj, ka aktieris atbrīvojies tikai no Andželīnas mantām, bet bērnu mantas joprojām atrodas viņu istabās un gaida to atgriešanos.

Breds, izjūtot preses un citu slavenību atbalstu, ir sācis vairāk parādīties sabiedrībā, turpretī Džolija izvairās no paparaci, neapmeklē pasākumus un atsakās sniegt intervijas.

Pats laulības šķiršanas process aktieriem nesagādātu nekādas problēmas, bet pāris nespēj vienoties par sešu bērnu aizbildniecību, tāpēc pastāv iespēja, ka šķiršanās prāva ieilgs uz gadu vai vēl ilgāku laiku.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu