Ar dziedātāju Dženiferu Lopesu apmāts fans tiesas ceļā saņem sodu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātāja Dženifera Lopesa ir pieredzējusi gan mūzikas biznesā, gan zina, kā saprasties ar atbalstītājiem, tiesa gan, ne visi atbalstītāji ir miermīlīgi, un slavenība nevelk laiku garumā: ja izjūt bailes, uzreiz rīkojas!

3.janvārī Dženiferas Lopesas pārstāvji iesniedza tiesā prasību, lai aizliegtu Timotejam Maklenaham tuvoties slavenībai un tās ģimenei.

Iesniegtajos dokumentos Lopesa raksta, ka Timotejs iepriekš ir bijis sodīts par sekošanu dažādām slavenībām un reiz ar policijas palīdzību aizraidīts no Dženiferai piederošās mājas teritorijas.

Timotejs vairākkārt dziedātājai sūtīja ziedus un dažādas dāvanas, vēstules, kurās teicis, ka mīl viņu un vēlas būt kopā ar mākslinieci.

Nu fanam jāturas simts metru attālumā no dziedātājas, viņas bērniem, bērnu skolas, ģimenes mājvietas, Lopesas automašīnas un ierakstu studijas.

Šī nav pirmā reize, kad uzmācīga fana dēļ Lopesai nācies meklēt palīdzību pie likuma kalpiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu