Parisa Hiltone lepojas, ka nekad nav veikusi botoksa injekcijas

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sabiedrības dāma Parisa Hiltone visiem ir pierādījusi, ka spēj iemantot popularitāti šovbiznesā, tāpat arī veiksmīgi darboties uzņēmējdarbībā, bet izrādās, visvairāk slavenība lepojas ar to, ka spēj turēties pretī kārdinājumam un nekad nav izmantojusi botoksu vai plastiskās operācijas.

Trīsdesmit piecus gadus vecā Parisa Hiltone izdevumam «Galore» pastāstījusi, ka nedomā spītēt vecumam, veicot botoksa injekcijas vai pat plastiskās operācijas.

Zvaigzne jūt kārdinājumu un uzsver, cik grūti ir pretoties iespējai izskatīties jaunākai, īpaši, ja viss, kas vajadzīgs, ir došanās uz klīniku.

Slavenība nenosoda tos, kuri izvēlas skriešanu pakaļ mūžīgajai jaunībai, viņa tā vietā nolēmusi vienmēr sekot līdzi laimei, netiecoties pēc nesasniedzamā ideāla.

Parisa uzskata, ka cilvēkiem jādara viss, kas tos spēj padarīt laimīgus, bet viņa saistībā ar sevi nekad nav jutusi, ka laime slēpjas botoksā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu