Noticis skandāliņš tvirtāko dupšu konkursā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brazīlijas ikgadējais tvirtāko dupšu konkurss «Bum-Bum» ir jauka, seksīga un nekaitīga izklaide, kurā daiļas sievietes pozē peldkostīmos, akcentējot savus skaistos apaļumus. Taču tagad šis konkurss nonācis karstu diskusiju epicentrā pēc tam, kad publicēta seksīgo meiču fotogrāfija, kas citē ... jā, Svēto vakarēdienu.

Konkursa Miss «Bum-Bum» finālistes nokaitinājušas Brazīlijas katoļus, kuri uzskata, ka nav gluži piedienīgi šādā veidā atsaukties uz 15. gadsimta Leonardo da Vinči gleznu, kurā attēlots Jēzus Kristus un viņa mācekļu pēdējais vakarēdiens, kā tas ir aprakstīts Jāņa evaņģēlija 13:21.

Savukārt konkursa radītājs Koku Olivers izteicies, ka šāda

fotogrāfija ilustrē «spriedzi, kas valda konkursantu starpā».

«Tā bija sieviešu pēdējā tikšanās pirms lielā fināla,» viņš skaidro medijiem. «Tas man atgādināja Jēzu Kristu un Svēto vakarēdienu. Ticiet vai ne, bet sievietes, kuras saņems vislielāko balsu skaitu, arī saskarsies ar greizsirdību, gluži kā Jūdas.»

Viena no konkursantēm atzinusi, ka jūtas slikti, ka piekritusi šādai fotosesijai. «Kā katolietei man ir grūti. Es jau palūdzu Dievam piedošanu!»

Uzvarētāja tiks noskaidrota 9. novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu