Modīgie Rīgas modes nedēļas viesi demonstrē spožākās stila pērles

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Miks Užāns

Šonedēļ Rīgā pilnā sparā rit ilgi gaidītā modes nedēļa, kuras ietvaros trešdien norisināsies arī īpašā «COD Fashion Detox Party» ballīte. Tās laikā modīgie viesi ne tikai baudīs japāņu grila bāra autentisko atmosfēru un atskatīsies uz Rīgas modes nedēļas laikā piedzīvoto, bet arī apbalvos šā brīža stilīgāko ielu modes zvaigzni.

Gaidāmā pasākuma noskaņās aizvadītajā nedēļas nogalē ikviens modes entuziasts tika aicināts demonstrēt savas spožākās stila pērles Rīgas modes nedēļas lokāciju apkaimē pie K.K. fon Stricka villas un viesnīcas «Radisson Blu Hotel», kā arī pie projekta autora, restorāna COD, kur tās iemūžināja modes fotogrāfs - talantīgais Miks Užāns.

Māksliniecisko stila guru vidū bija virkne modes nedēļas apmeklētāju, tostarp arī modes blogeri un viedokļu līderi ne tikai no Latvijas, bet arī no tuvējām kaimiņvalstīm.

Kā nekā modes nedēļas apmeklējums ir īpaši gaidīts un vietējie stila guru jebkuriem līdzekļiem vēlas izcelties un būt pamanīti, jo tikai tā var pierādīt, ka no modes saprot ko vairāk nekā visi pārējie.

Viens no stilīgajiem, kurš saņems industrijas profesionāļu lielāko atzinību, jau 2. novembrī iegūs ielu modes zvaigznes titulu.

Kā tu vērtē stilīgāko modes nedēļas apmeklētāju stila pērles?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu