Ko Latvijā zināmi cilvēki sev un Tev vēl Jaunajā gadā! Izlasi novēlējumus!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com

Jaunais 2015.gads teju, teju būs klāt. Mēs saņemam dažādus vēlējumus, labus vārdus un tie liek justies labāk, rada smaidu un cerību mūsu sejās. Uzzini, ko sev un Tev Jaunajā gadā vēl Latvijā zināmas personas!

Foto: Morozov Vadim

Dziedātājas Kamillas vēlējums: Apsveicu ikvienu Jaunajā gadā! Gribu novēlēt, lai jaunais gads ikvienam atnes tikai prieku un laimīgus notikumus, bet viss sliktais, lai paliek pagātnē. Visiem Latvijas iedzīvotājiem vēlu mieru un labestību, bezgalīgu laimi, abpusēju mīlestību, veselību! Vēlu, lai Kazas gads izpilda ikviena plānus un ieceres, lai vai kas notiek apkārt ticiet labajam!

Foto: Nauris Garkaklis

Uzņēmējas Svetas Loevas vēlējums: Gribu novēlēt visiem mācēt priecāties par katru dienu, jo katra diena ir unikāla un neatkārtojama. No visas sirds cienīt un novērtēt tuvus cilvēkus, tāpēc ka, katrs cilvēks ir vesela pasaule. Lai piepildās visi sapņi, kas padarīs mūs un cilvēkus mums apkārt patiesi laimīgus. Laimīgu Jauno gadu!

Foto: Facebook

Dejotājas, deju pasniedzējas Aleksandras Kurusovas vēlējums: Ir tāds teiciens - ja tevi nemīl - neprasi, lai tevi iemīl, ja tev netic - neattaisnojies, ja tevi nenovērtē - neko nevienam nepieradi. Visiem un ikvienam novēlu Jaunajā gadā neprasīt, lai kāds jūs iemīl, jo vienmēr ir cilvēks, kas to darīs pēc savas vēlēšanās, nevienam nevajag attaisnoties un nevienam neko nevajag pierādīt! Dzīve ir skaista, cilvēki ir labi un katru dienu jānodzīvo tā, it kā tā būtu pēdējā!

Foto: Publicitātes foto

Dziedātājas Jenny May vēlējums: Turēties pie saviem sapņiem un nekad, nekad nepadoties! Lai Jaunais gads uz labām pārmaiņām ikvienam!

Foto: facebook.com

Pasākumu organizatores, režisore Aijas Strazdiņas vēlējums: Jaunajā gadā es sev novēlu vairāk kvalitatīva laika veltīt sev, bērniem, vīram un sunim. Tas būtu primārais. Biežāk atcerēties par draugiem un izbrīvēt laiku, lai tiktos klātienē - tā vietā, lai sazvanītos vai sarakstītos. Novēlējums visiem (arī sev) - priecāties par mazām lietām, jo skaistums ir sīkumos. Novērtēt cilvēkus sev blakus un laiku, kas mums dots.

Foto: facebook.com

Rakstnieces Evas Saveles – Gavares vēlējums: Šajā gadā ir iekritis tā, ka gada pēdējā diena ir vienpadsmitā mēness diena, turklāt, augošā mēnesī. Tas nozīmē, ka šī diena būs enerģētiski ļoti spēcīga un tieši tāpēc īstais laiks piedomāt par to, ko vēlamies no jaunā gada, ko vēlamies no sevis jaunajā gadā, ko vēlamies mainīt, papildināt vai atmest. Es gribētu novēlēt visiem radošus panākumus, nebaidīties riskēt un mēģināt, uzdrīkstēties pārkāpt robežas un atklāt vēl nebijušus horizontus. Es gribētu novēlēt laimi un veselību, un protams, mīlestību! Daudz mīlestības! Mīlestībai ir spēks, kas spēj gāzt kalnus, mainīt cilvēkus, situācijas un notikumus. Tāpēc visiem un ikvienam vēlu daudz, daudz mīlestības!

Foto: facebook.com

Zīmola «Glam Deco» īpašnieces un dizaineres Māras Narcises vēlējums: Mīļie, lai jums krāsains jaunais gads - kā nekā mums visiem priekšā 365 iespēju un piedzīvojumiem pilnas dienas jaunajā gadā rakstam savu stāstu tā, lai ir ko atcerēties, pasmaidīt un lepoties!

Foto: Nauris Garkaklis

Dziedātājas Diānas Pīrāgs vēlējums: Es novēlu visiem būt veseliem! Domāt vairāk par cilvēkiem apkārt, būt draudzīgiem pret visiem! Pati gatavojos Eirovīzijai, svētdien 4.janvārī filmēšu jaunu videoklipu, tā kā viss notiek, vēlu sev aktīvu gadu!

Foto: facebook.com

Dziedātājas Samantas Tīnas vēlējums: Vēlu visiem Jaunajā gadā vairāk mīlēt un būt mīlētiem! Nekas nevar būt skaistāks par mīlestību šajā pasaulē! Lai top!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu